EP Bestellen FAQ
 
Over de betaling en verzending:

De bestelling wordt betaald per bankoverschrijving, betalingsgegevens worden per email verstrekt. De bestelling wordt binnen 1 week na ontvangst van betaling verstuurd per PostNL brievenbus post.


Over de bestelling:

Mocht er iets aan de hand zijn met de bestelling of betaling vóór de verzending, dan nemen we contact op per email. Mocht er iets aan de hand zijn met de bestelling bij aflevering/ontvangst, dan kun je naar ons emailen: ktkbestelling@gmail.com met als onderwerp: Vraag [je ordernummer].


Bestellen/ontvangen/betalen in het buitenland:

Wil je de cd in het buitenland bestellen, ontvangen en/of betalen, stuur dan een email naar ktkbestelling@gmail.com met als onderwerp: Bestelling buitenland.
Let op: Voor het buitenland gelden afwijkende verzendkosten. Voor Europa geldt: 1 EP = €1,90 verzendkosten. 2 EP's = €2,70 verzendkosten.
Vergeet niet in de email je gegevens (naam, adres, land) te vermelden, we sturen je dan zo spoedig mogelijk een antwoord met de betalingsgegevens en de verzendkosten.


Bulk-order:

Wil je meer dan 2 EP's bestellen, vul dan meerdere malen het bestelformulier in. Voor grote bestellingen kun je ook contact opnemen met ktkbestelling@gmail.com met als onderwerp: Grote bestelling.


Overig:

Voor andere vragen kun je emailen naar: ktkbestelling@gmail.com met als onderwerp: Vraag bestelling

html 4.01 strict
© 2010 Kinderen Tegen Kinderen. All rights reversed.